Proiectele mele chinologice din aceasta toamna a anului 2023

Proiectele mele chinologice din aceasta toamna a anului 2023

 

Dragi prieteni, va astept in lumea chinologica romaneasca si in lumea dreSajului canin!

Haideti sa lucram impreuna la Scoala de dresaj Ringstar Club si la Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti. Cu si pentru Caini, cu si pentru Oameni! Oameni pentru caini si Caini pentru Oameni, asa cum este deviza mea, a noastra, a tuturor ce stiti ce acest unic loc dedicat cainilor, Ringstar Club.

In aceasta toamna avem treaba multa, ca intotdeauna!

Va ofer serviciile mele de Instructor dresaj canin A.CH.R. la RINGSTAR CLUB, in aceasta locatie deosebita, draga mie si complet echipata ca sa creem impreuna cu si pentru caini tot ceea ce este nevoie pentru sanatatea noastra, a tuturor, fizica, psihica, emotionala. Lucram Indoor si outdoor. Cu rabdare, dragoste, responsabilitate, profesionalism. Handling cu Brindusa la Ringstar!

!!! SEDINTE PRIVATE de dresaj (predresaj, dresaj domestic, Handling competitional de frumusete) doar in incinta Scolii de dresaj RINGSTAR CLUB. Cu sedinta de evaluare in prealabil !!!

!!! CLUBUL DE HANDLING CLUBUL DE HANDLING. Pregatirea de show urile canine doar a elevilor mei ce deja au absolvit un curs cu mine, aici la Ringstar. Este de “intretinere” si eventual perfectionare. Date fixe si inscriere in prealabil !!!

!!! 2 CAC & 2 CACIB ALBESTI – CONSTANTA !!!
23, 24 sept 2023, Stadionul Albesti – Constanta.
Drept de monta, palmares, diplome de campion.
www.achmb.com

!!! incepand cu 21 oct 2023: CURS DE HANDLING – ultima sesiune din acest an. Sunt mandra sa am frumosi elevi si Oameni cu adevarat frumosi intotdeauna! Impreuna in trioul Caine – Stapan – Instructor putem cu adevarat sa construim pentru cainii nostri si pentru fascinanta lume chiologica adevarata.

Nu ezitati sa ma contactati pe messenger, aici pe facebook,
prin email la adresa:

HandlingCuBrindusaLaRingstar@gmail.com

Sau prin whatsup la numarul 0722409361.

Din dragoste responsabila pentru Caini!

Va astept!

September 7, 2023 · admin · No Comments
Posted in: 2023, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer