Sunt Arbitru Chinolog de frumusete A.CH.R. si pentru GRUPA 1 F.C.I.!

Urmatorul meu pas in ascensiunea mea profesionala va fi sustinerea examenului practic pentru a deveni si Arbitru de TSAC si BH. Ceea ce voi face pe 1 martie 2024, la Cupa Mures Gornesti, organizata de CLUBUL DE CIOBĂNEȘTI BELGIENI ȘI OLANDEZI ROMÂNIA, alaturi de Domnul Arbitru CALIN CIORA. De abia astept sa ma reintalnesc cu aceasta parte unica a lumii chinologice romanesti, sportul canin!

Deocamndata am bifat week end ul ce tocmai a trecut ultimul examen pentru a-mi extinde competentele si ca Arbitru Chinolog pentru Grupa 1. Deci mergem mai departe cu viteza a peste 3 decenii de experienta acumulata si dorinta continua de progres, evolutie profesionala. Si totul din dragoste responsabila pentru Caini!

In acest week end am fost examinata de catre Dl. Draganescu Marian, dansul a fost arbitrul roman cu vasta experienta desemnat, in conformitate cu regulamentele ACHR. Am avut deosebita placere sa fiu Comisar de ring la toate cele 4 show uri canine organizate de catre A.Ch.SEMPER FIDELIS PRAHOVA, la 4 arbitri chinologi internationali de la care da, am invatat foarte multe si mai ales am avut confirmarea ca ceea ce gandesc si “creez” in dresajul canin prin Cursul si Clubul meu de Handling este cu adevarat trainic si cu adevarat important pentru sanatatea si evolutia din toate punctele de vedere ale cainelui.

Le multumesc Doamnelor Arbitre Chinolog International SANDRA ZIVANOVIC RISTIC, DANIELA NICULESCU, LEILA ALIC, ANCA GIURA pentru pasiunea si profesionalismul cu care au jurizat si au tinut cont cu adevarat de statusul emotional, psihic, de bunatarea cainilor in show urile canine. De naturalete si eleganta! Pentru c-am fost “ochi si urechi” la comentariile si discutiiile purtate despre standard, handling, pigment, tipicitate asa ca astept cu nerabdare urmatorul week end chinologic competitional din 6 si 7 aprilie 2024 la care voi fi din nou prezenta. Si bifati in program si primele 2 week end uri din iunie! Deja imi este dor de ceea ce s-a petrecut la Ploiesti si ma bucur ca am aceasta sansa si mi-am “castigat” cu multa munca si sacrificii acest stil de viata sanatos care nu ma lasa sa imbatrinesc sau sa ma plictisesc! 🥰

Multumesc colegului meu Adrian MIhalache care a fost cu adevarat un Secretar de ring performant. Chiar o surpriza foarte placuta sa lucram impreuna la aceste expozitii si ma bucur sincer!

Adi Stoicoviciu este “de vina” pentru aceste splendide poze. Multumesc, Aditilor! 😍

February 13, 2024 · admin · No Comments
Posted in: 2024, Uncategorized