Cursul meu de Handling – sesiunea primavara 2023

CURSUL de dresaj canin HANDLING – SESIUNEA DE PRIMAVARA 2023, numit si “Scoala Bunelor maniere”, pentru mine este cel mai bun instrument de a va ajuta sa intelegeti cat de frumoasa si complexa este lumea chinologica romaneasca si international competitionala de frumusete, cum sa va pregatiti impreuna cu cainele, cum sa-l prezentati, sa va prezentati in showul canin de frumusete cu mandrie, drag si respect, elegant.

Pe parcursul a 10 sedinte am lucrat inntens si am discutat despre regulamente ACHR – FCI, despre competitiile chinologice de frumusete, arbitri, handler, zootehnie, anatomia cainelui, fiziologie, psihologie. Tehnici jurizare. Inscriere, pregatire, prezentare, recuperare.

Sedintele practice au fost indoor si outdoor

Doar la Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB din Bucuresti.

O grupa frumoasa, provocatoare, exceptioanala. Un ciobanesc belgian groenendael cu care am inceput in lupte si am terminat in cea mai mare prietenie, cum doar un ciobanesc belgian adevarata stie. Cane Corso, un adevarat print molossoid, elegant, cu personalitate, frumos. Schnauzerii pitici, incredibili asa cum ii stiu si ii iubesc si ii recomand. Pomeranianul care sper sa arate tuturor asa cum mi-a aratat mie, noua, ca este o rasa excelenta pentru lucru si nu o jucarie, ca are personalitate si iubeste cu respect daca este iubit cu respect. Deja multi din grupa au demonstrat ca sunt cu adevarat campioni in show urile de frumusete.

RESPECT STAPANILOR, multumesc crescatorilor si veterinarilor, groomerilor, fara de care nu am fi aici, acum, impreuna si nu ne-am bucura din suflet, responsabil, de caini!

Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB asigura tot ceea este nevoie pentru a recrea conditiile de show: in primul rind spatiul extrem de generos si variat (outdoor si indoor), gazon, beton, sala cu mocheta, oglinzi, muzica, obstacole, stare de bine, incredere, siguranta ca suntem printre “cainari” si pentru Caini. Locatia se afla pe Soseaua de Centura Bucuresti, intre podul de la Otopeni si rondul de la Mogosoaia, pe o suprafata de aproape 4 hectare de padure, totul amenajat dupa standarde europene astfel incit sa putem desfasura orice curs sau examen de lucru din cadrul sporturilor canine.

May 10, 2023 В· admin В· No Comments
Posted in: 2023, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer