Proiectele mele chinologice de la inceput de an 2024!

La cei aproape 49 de ani pe care ii am ca varsta si 32 de ani de existenta si experienta in domeniul chinologic, anul acesta sper din suflet sa ma tina Dumnezeu sanatoasa si sa-mi incununez profesional munca, dragostea si pasiunea mea pentru caini si adevarata lume chinologica in care responsabilitatea si increderea sunt pe primul loc.

La finele lunii ianuarie imi sustin examenele de extindere de competente ca Arbitru Chinologic de frumusete pentru cateva rase din Grupa 1 FCI. Sper sa fie cu succes si sa-mi continui pregatirea pentru alte rase pe care le iubesc, le cunosc si unde pot pune umarul cu credinta si profesionalism la prezervarea raselor de pure de caini, selectia si ameliorarea acestora. De asemenea sper sa absolv cu brio si examenul de Arbitru de TSAC si BH.

Apoi ne vedem la expozitiile din tara unde voi fi prezenta cat de mult voi putea ca si steward de ring dar si ca sa-mi continui pregatirea profesionala ca arbitru chinolog de frumusete.

Inaintea fiecarui week end chinologic competitional de frumusete voi organiza CLUBUL DE HANDLING ca sa “incalzim” cainii pentru show urile canine.

CURSUL DE HANDLING competitional de frumusete va avea sesiunea de primavara, vara, toamna si doar la SCOALA DE DRESAJ Ringstar Club Dresaj Canin.

Pe 1 si 2 iunie, in calitatea mea de Responsabil examene dresaj canin al ACHMB, va astept in numar mare si bine pregatiti la EXAMENELE AGILITY, TSAC, BH, MONDIORING cat. 1 si 2 la RINGSTAR CLUB.

Pe 8 si 9 iunie va astept la cele 2 CAC & 2 CACIB organizate la Bucuresti de catre ACHMB, adica Echipa de profesionisti alaturi de care evoluez si progresez de “o viata” si fara de care nimic nu ar fi cum este de minunat.

Si da, mai avem proiecte multe dedicate cainilor si Oamenilor frumosi de langa ei. Daca voi ma urmariti, eu va promit sa va fiu alaturi cu informare si organizare!
Asa ca haideti sa lucram in echipa, cu si pentru caini, in “haita”, cu dragoste, pasiune, profesionalism, incredere, dorinta de progres cu si pentru Caini, ma repet. Sa resectam regulamentele ACHR si legile statului roman, sa imperechem responsabil si sa ne facem cainii fericiti si impliniti cu adevarat! 🥰

July 9, 2024 В· admin В· No Comments
Posted in: 2024, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer, Noutati / News