CURSUL de HANDLING sesiunea de primavara 2023 (febr – martie)

CURSUL de dresaj canin HANDLING – SESIUNEA DE PRIMAVARA 2023, numit si “Scoala Bunelor maniere”, va va ajuta sa intelegeti cat de frumoasa si complexa este lumea chinologica romaneasca si international competitionala de frumusete, cum sa va pregatiti impreuna cu cainele, cum sa-l prezentati, sa va prezentati in showul canin de frumusete cu mandrie, drag si respect, elegant.
🔸 Program: dureaza 10 sedinte (una de teorie si 9 de practica)
Incepe sambata, 25 febr 2023, ora 10 cu aproximativ 6 ore de teorie (regulamente ACHR – FCI, despre competitiile chinologice de frumusete, arbitri, handler, zootehnie, anatomia cainelui, fiziologie, psihologie. Tehnici jurizare. Inscriere, pregatire, prezentare, recuperare)
Sedintele practice (indoor, outdoor): 26 febr. 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 martie, intre orele 10.30 – 12.00.
(un week end poate fi decalat in functie de programarea unei activitati extrem de importante chinologice)
🔸 Cost 300 euro
🔸 Locatie: Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB din Bucuresti
Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB asigura tot ceea este nevoie pentru a recrea conditiile de show: in primul rind spatiul extrem de generos si variat (outdoor si indoor), gazon, beton, sala cu mocheta, oglinzi, muzica, obstacole, stare de bine, incredere, siguranta ca suntem printre “cainari” si pentru Caini. Locatia se afla pe Soseaua de Centura Bucuresti, intre podul de la Otopeni si rondul de la Mogosoaia, pe o suprafata de aproape 4 hectare de padure, totul amenajat dupa standarde europene astfel incit sa putem desfasura orice curs sau examen de lucru din cadrul sporturilor canine.

🔸 Pentru inscrieri va rog sa trimiteti mesaj pe adresa de email:
HandlingCuBrindusaLaRingstar@gmail.com

Instructor dresaj canin A.Ch.R., Arbitru Chinolog National A.Ch.R
Dr. medic veterinar
Brindusa Gheorghiu
www.golden-swan.ro

February 13, 2023 · admin · No Comments
Posted in: 2023, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer, Noutati / News