HANDLING EXPOZITIONAL Cursul meu de dresaj canin de vara – 2020

HANDLING EXPOZITIONAL Cursul meu de dresaj canin de vara – august 2020 la Ringstar Club

 

Cu drag si respect pentru ceea ce inseamna “Maria sa, Cainele” si Omul frumos din “spatele sau”, stapinul ce-l adora si face tot ce este nevoie pentru El, pentru ei, va anunt ca simbata, 8 AUGUST 2020 incep CURSUL DE HANDLING – SESIUNEA DE VARA in locul deja adorat de toti cateii, Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB din Bucuresti.

Cursul este dedicat tuturor celor ce doresc sa invete CE IMPLICA PREZENTAREA CAINELUI LA EXPOZITIILE CHINOLOGICE DE FRUMUSETE si CUM SE PREZINTA CAINELE in expozitiile chinologice de frumusete. Voi preda regulamentele lumii noastre chinologice, despre arbitri, handleri, caini, anatomie, fiziologie, psihologie, zootehnie. Pregatirea fizica si psihica a cainelui inainte de expozitii, in timpul si dupa expozitii. A echipei OM CAINE. Si multe alte informatii importante. Sta in puterea fiecarui stapin, prin frumusetea unica a dragostei pentru cainele sau, sa invete ce trebuie sa faca la expozitii, cum sa-si pregateasca cainele si cum sa si-l prezinte in fara arbitrilor chinologi de frumusete. Si daca are emotii prea mari macar sa stie ce sa ceara celor ce-si asuma titulatura de handler.

Cursul se desfasoara pe durata a 12 sedinte si costa 250 euro. Doar in week end ne vom intilni, in fiecare zi de simbata si duminica pe parcursul a 6 saptamini. Primele doua sedinte sunt de teorie asadar in week end ul 8 – 9 august 2020, incepem la 10.30 si stam cel putin 2 ore in fiecare zi din cele doua.
Pentru urmatoarele 5 week end uri, cele 10 sedinte practice incep la ora 10 si dureaza o ora si jumatate, maxim 2 ore fiecare in parte.

Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB ne asigura tot ceea ce este nevesar sa recreem conditiile de expozitie, in primul rind spatiul extrem de generos si variat (outdoor si indoor), gazon, beton, sala cu mocheta, oglinzi, muzica, obstacole, stare de bine, incredere, siguranta ca suntem printre “cainari” si pentru Caini.

Pentru inscrieri va rog sa trimiteti mesaj pe adresa de email: goldenswankennel@gmail.com

Rog seriozitate,
Va astept!

July 22, 2020 · admin · No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer