HANDLING EXPOZITIONAL Cursul meu de dresaj canin de primvara – 2020

HANDLING EXPOZITIONAL Cursul meu de dresaj canin de primavara – 2020

 

Am reusit sa terminam si acest Curs atit de drag mie, aici, la SCOALA DE DRESAJ RINGSTAR CLUB. Starea de urgenta ne-a intrerupt brusc desfasurarea cursului dar uite ca am reusit sa ne reunim si sa-l terminam cu multa dragoste, bucurie de viata.
Revederea a fost minunata si cainii nu au uitat nimic din ceea ce au invatat inainte sa se instaleze starea de urgenta in Romania. Am asteptat cu mare, mare bucurie si nerabdare sa-mi revad prietenii cu doua si patru picioare pentru ca noi, aici, la RINGSTAR CLUB, suntem o mare femilie de iubitori de caini care ne unim destinul prin dragostea noastra inconmensurabila pentru Caini.
Vreau sa le multumesc elevilor mei, stapinii, pentru incredibila lor forta si putere de munca si concentrare. Sa-i rog sa aiba incredere in ei si marea lor dragoste. Sunt extrem de bucuroasa ca si in acest curs am intilnit Oameni Frumosi, divini … care merita toata dragostea si respectul meu. Respect, prieteni!

Asa ca … “pescuiti”, MIscare, Zimbiti si … PUPATI! Acesta este dresajul adevarat. Cel facut cu suflet si pricepere, in echipa!

Le multumesc elevilor mei deja veterani in arta prezentarii cainelui in ringul de frumusete care mai vin in vizita, la “constatare” Si astfel pot sa ma mindresc cu ei!!!!

Totul despre cursul meu: programa scolara imi apartine in totalitate, este creata dupa cunostintele si experienta mea profesionala ca dresor, mediv veterinar, arbitru chinolog de frumuste. Aceast program de lucru este accesibil tuturor stapinilor indiferent de virsta (copiii de preferat dupa 10 – 14 ani si doar insotiti) si oricarui caine (cu virsta de cel putin 3,2 luni) fiind adaptata la cerinta si necesitatea fiecarei echipe “om – caine” in parte. Schema de lucru teoretica si practica sunt concepute de catre mine asa cum consider c-ar trebui abordat acest subiect extrem de important nu doar pentru activitatea chinologica, pentru selectie si ameliorarea raselor, ci si pentru fericirea stapinului si bunastarea prietenului necuvintator, Cainele. Este vorba despre armonia si frumusetea acestei echipe unice “Stapin – caine”. Vreau ca toti stapinii sa intre in comuniune cu cainii lor, astfel sa simta cu adevarat ceea ce simt acestia: sa traiasca, sa vibreze, sa oboseasca si sa asude, sa simta emotiile succesului alaturi de “copiii” lor, Cainii.

Acest curs este unul putin mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, da, similara uneia dintr-un concurs de dans. Acest curs inseamna multa rabdare si eleganta, inseamna tandem, inseamna comuniune perfecta intre handler si cainele sau, inseamna cei 7 ani de acasa ai cainelui transpusi intr-o prezentare in ringul de concurs menita sa impresioneze publicul si arbitrii. Body language, zimbet, bucurie de viata! Locatia cursului ofera avantajul de a putea lucra in sala si afara, pe diverse suprafete, pregatirea cainelui fiind complexa si completa din toate punctele de vedere. De aceea ma bucur ca la acest curs al meu, a carui programa scolara imi apartine in exclusivitate, am avut, de-a lungul celor 8 ani, caini veniti alaturi de stapinii sai si pentru socializare, educare, dresaj domestic.

June 21, 2020 · admin · No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer