SEMINAR ul meu de HANDLING la “ALLCHINO” – Ploiesti febr 2018

Seminarul meu de dresaj canin din 3,4 febr 2018 “DRESAJUL DE RING / HANDLING ul PE INTELESUL TUTUROR – Scoala bunelor maniere
Scoala de dresaj “Allchino” – Ploiesti


CLICK! NEW! POZE DE SIMBATA!
CLICK! NEW! POZE DE DUMINICA!

DESPRE MINE SI ACEST SEMINAR:

Dresajul de ring inseamna in esenta frumusete, eleganta, bucuria de a ne prezenta cainii in fata arbitrilor chinologi, in expozitiile chinologice de frumusete nationale, internationale si de club, in ringuri special amenajate, in fata celorlalti participanti si spectatori, mindri de ceea ce pentru multi dintre noi nu sunt doar simpli caini de rasa cu pedigree. Sunt membri ai familiilor noastre, sunt chiar copiii nostri.
Din anul 2008 de cind am devenit Arbitru Chinolog National, m-am dedicat stapinilor de caini ce doresc sa invete ce inseamna expozitiile chinologice, punindu-mi la dispozitie pregatirea mea profesioanala de peste doua decenii. Am dezvoltat acest domeniu in viata chinologica tocmai pentru a promova adevaratele valori umane si canine. Si da, ma mindresc si ma bucur c-am avut sansa sa lucrez mai toate rasele existente in Romania gratie colaborarii mai ales cu canise de referinta.
Va invit la acest seminar ca sa va arat cum se pregateste un caine pentru expozitii, cum se antreneaza, si cum se prezinta acesta in ring. Din punctul meu de vedere: al veterinarului, al crescatorului, al dresorului, al arbitrului, al proprietarului care sunt incepind cu anul 1991. In acest fel ma simt cu adevarat implinita profesional nu doar ca dresor de caini si antrenor pentru Om ci si ca prieten al stapinului si Cainelui sau pe viata. Cainii antrenati de mine sunt nu doar iubiti, adorati de stapinii lor ci si prezenti pe podiumurile de frumusete din tara si din strainatate.
Handlingul inseamna “Miscare” si “Zimbiti”, asa cum toti elevii mei isi amintesc cu drag si ma pomenesc de fiecare data. Multumesc sponsorului MDP VET Daniela Faget, Paul Alexandru Papazian care ne va oferi premii consistente si diplome de participare la finele seminarului pentru fiecare participant. Multumim, Zoomania pentru premii si Murarescu Daniel. Multumesc lui Andrei Ionescu pentru invitatia de a sustine acest “copil” al meu la Scoala sa de dresaj!

INFORMATII DESPRE SEMINAR:

Locatie: Scoala de dresaj Allchino se afla situata pe Sos. DN1 Ploiesti – Bucuresti, Comuna Barcanesti, Sat Romanesti, nr. 348, ultimul sat inainte de Ploiesti, venind dinspre Bucuresti.

Dureaza doua zile mai exact pe 3 si 4 febr 2018, intre orele 10 si 18 cu pauza intre orele 12 – 13 (ora aproximativa)
Au fost prezenti 10 cursanti patrupezi din rasele Ciobanesc Belgian Malinois, Boxer, Cane Corso, Dog German, Jack Russel Terrier, Golden Retriever, Labrador Retriever, Bulldog Francez.
Se va incepe cu o parte teoretica in care vom vorbi despre expozitii, arbitrii, caine si handler. Anatomie, fiziologie, crestere, selectie, ameliorare. Partea teoretica se va termina in jurul orei 12 si simbata si duminica. Dupa o mica pauza se va lucra cu fiecare caine seprarat si apoi in grup.
Multumim sponsorului MDP VET care ne va oferi premii consistente si diplome de participare la finele workshopului pentru fiecare participant.
Va multumim pentru ca sunteti stapini cu adevarat responsabili !
Totul din dragoste pentru caini!

 

February 14, 2018 · admin · No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer