Handling competitional canin de frumusete – cursul de iarna 2022

 

Va invit la cursul meu de dresaj canin pe care il sustin din 2008 la Scoala de dresaj Ringstar Club din Bucuresti. Cu drag si respect pentru ceea ce inseamna “Maria sa, Cainele” si Omul frumos din “spatele sau”, stapanul.

CURSUL meu DE HANDLING competitional canin de frumusete – SESIUNEA DE IARNA 2022, numit si “Scoala Bunelor maniere”,  va va ajuta sa intelegeti cat de frumoasa si complexa este lumea noastra chinologica competitionala de frumusete, cum sa va pregatiti impreuna cu cainele, cum sa-l prezentati, sa va prezentati in showul canin de frumusete. Sa incheiem impreuna anul 2022 pregatindu-va de anul competitional chinolgic de frumusete 2023. Cursul va incepe simbata, 12 nov 2022, in locul binecunoscut si adorat de toti cateii, Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB din Bucuresti.

Cursul este dedicat tuturor celor ce doresc sa invete CE IMPLICA PREGATIREA si PREZENTAREA CAINELUI LA COMPETIILE CHINOLOGICE DE FRUMUSETE. Voi preda Regulamentele lumii noastre chinologice, cele ACHR – FCI, totul despre Arbitri, Handleri, Caini.  Anatomie, fiziologie, psihologie, zootehnie, tehnici de dresaj bazate pe atentia, concentrarea si totala implicare a echipei Om Caine, intelegere, prin dragoste si respect, miscare si zambete, cantec. Programa scolara imi apartine in exclusivitate, este de mine conceputa in anul 2008 si continuu imbunatatita. Pentru ca este foarte important sa pregatim fizic si psihic cainele inainte de competitii, in timpul si dupa competitiile canine de frumusete. De fapt a echipei OM CAINE. Sta in puterea fiecarui stapan, prin frumusetea unica a dragostei responsabile ppentru cainele sau, sa invete ce trebuie sa faca ca sa-si inscrie cainele la competitiile ACHR – FCI, cum sa-si pregateasca cainele, ce trebuie sa faca acolo, in ring, respectiv cum sa si-l prezinte in fara arbitrilor chinologi de frumusete astfel incat sa puna in evidenta calitatile prietenului sau necuvintator. Si daca are emotii prea mari care il impiedica sa evolueze in ring acele citeva minute de prezentare, macar sa stie ce sa ceara celor ce-si asuma titulatura de handler.
Doar de aceasta data Cursul se desfasoara pe durata a 10 sedinte si costa 300 euro. Doar in week end ne vom intilni, in fiecare zi de simbata si duminica.

Sambata, 12 nov 2022, incepand cu ora 10 voi fi ghidul vostru chinologic. Pe parcusul a aproximativ 4 ore vom aborda importanta parte teoretica pentru ca fara ea nu vom sti ce, cum si  cand sa evoluam. Fara caini, cu carnetele de notat, mobile, atentie, concentrare, dorinta de interactivitate.
Pentru urmatoarele  week end uri, cele 9 sedinte practice incep la ora 10 si dureaza Iin jur de 1 h, dupa cum urmeaza:
nov: 13, 19, 20, 26, 27.
decembrie: 10, 11, 17, 18.

Cainii trebuie sa fie clinic sanatosi, deparazitati, vaccinati (varsta minima de 3,2 luni), microcipati.

Stapinul trebuie sa vina cu inima deschisa si dorinta de a invata ce este mai bine si frumos ca si comunicare si colaborare pentru el si cainele sau, sa faca miscare. De aceea tinuta sportiva este obligatorie, imbracamintea adecvata lucrului cu cainele, incaltaminte rezistenta si adaptata lucrului pe iarba dar si pe asfalt, borseta (in jurul mijlocului) obligatoriu plus alte citeva accesorii de lucru necesare despre care vom vorbi la sedintele teoretice (chinga, lesa de lucru, zgarda stragulanta de preferat, minge, tag etc).

Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB ne asigura tot ceea avem nevoie pentru a recrea conditiile de show: in primul rind spatiul extrem de generos si variat (outdoor si indoor), gazon, beton, sala cu mocheta, oglinzi, muzica, obstacole, stare de bine, incredere, siguranta ca suntem printre “cainari” si pentru Caini. Locatia se afla pe Soseaua de Centura Bucuresti, intre podul de la Otopeni si rondul de la Mogosoaia, pe o suprafata de aproape 4 hectare de padure, totul amenajat dupa standarde europene astfel incit sa putem desfasura orice curs sau examen de lucru din cadrul sporturilor canine.

Pentru inscrieri va rog sa trimiteti mesaj pe adresa de email: Handlingcubrindusalaringstar@gmail.com

Rog seriozitate,
Va astept!
Cu drag si respect
Brindusa
www.golden-swan.ro

October 30, 2022 В· admin В· No Comments
Posted in: 2022, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer