Curs de PAZA si PROTECTIE PERSONALA! Curs unic si doar la RINGSTAR CLUB – dresaj canin!

Curs de PAZA si PROTECTIE PERSONALA! Curs unic si doar la RINGSTAR CLUB – dresaj canin!

Cainele – cel mai bun prieten al stapinului si familiei sale!
Cainele – cel mai eficient aparator al celor dragi!
Sustinut de catre Lucian Ovidiu Radu si Brindusa Gheorghiu

NEW! CLICK! Primele doua sedinte!

NEW! CLICK! SEDINTA 4 si 5!

NEW! CLICK! SEDINTELE  6 – 11!

NEW! CLICK! SEDINTELE 15 SI 16 (ultima)!

NEW! CLICK! VIDEO! O parte din examinarea de final!


Locatie:
RINGSTAR CLUB – Adresa: spatiu nou, incapator si mai potrivit pentru prietenii nostri necuvintatori. Va vom astepta intr-o zona verde, impadurita, cu un spatiu de cazare de peste 1000m2, cu sala de dresaj si day – care are interior de 300m2, un teren de dresaj de 3000m2, parcare, nocturna si alte facilitati. Va astept in Sos. Odaii nr. 6, sect. 1 Bucuresti, centura noua a Bucurestiului, intre Otopeni si rond Mogosoaia.

Cursul se tine in sala dar si afara, in conditii de maxima siguranta, cu un program foarte strict, riguros!

Durata:
16 sedinte de cite ( aproximativ) o ora si jumatate, Cost 150 euro
2 sedinte teoretice + 14 sedinte practice.
Acceptarea cursantilor se face doar dupa evaluarea psihologica a echipei “om – caine”!
Nu se accepta rasele cuprinse in OUG 55/2002, Categoria 1 (pitbull, boerbul, metisii lor).

Data de incepere: simbata – 04 oct 2014 ora 15.00 si duminica – 05 oct 2014 ora 15.00, primele doua sedinte teoretice obligatorii (prezentarea legislatiei, elemente importante de etologie canina, psihologie umana, anatomie, fiziologie canina, tehnicile de lucru folosite, accesorii necesare, scopul si obiectivul acestui curs, responsabilizarea stapinilor).

Program sedinte practice: 3 sedinte pe saptamina:
Miercuri (8 oct 2014) ora 18.30, simbata ora 15.00, duminica ora 15.00
Recuperarile se fac in ultimul week end de lucru.

Acest curs este unul putin mai special intrucit pregateste cainii pentru PAZA SI PROTECTIE PERSONALA, civila, a stapinului si familiei sale dar in acelasi timp ofera sansa unica a stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de echipa reala, unita, loiala!
Acest curs inseamna multa rabdare si putere interioara, echilibru psihic, inseamna comuniune perfecta intre stapin si cainele sau in evaluarea situatiei critice si luarea celei mai bune atitudini cu intreprinderea celei mai rapide si eficiente actiuni de paza si protectie!

Acest curs are menirea de a forma si de a educa cainele si stapinul, intr-o maniera civilizata dar extrem de eficienta, in ceea ce inseamna PAZA si PROTECTIA PERSONALA:
– EVALUAREA RAPIDA A SITUATIEI de catre caine – analizarea rapida a infractorului (atacatorului)
– AVERTIZAREA SONORA de catre caine si eventual stapin a infractorului.
– IMOBILIZAREA INFRACTORULUI.
– FOLOSIREA BOTNITEI IN PAZA SI PROTECTIE (obligatoriu de purtat) – portul sau, lovirea in atac cu botnita pentru descurajarea infractorului.
– PRIZA (MUSCATURA) doar de brat, pe manson.
– ATAC LA COMANDA (doar daca este neaparata nevoie si infractorul nu reactioneaza la avertismenetul sonor al cainelui – latratul).
– LASAT la comanda, eventuala re – avertizare sonora a infractorului.

Locatia cursului ofera avantajul de a putea lucra in sala si afara, pe diverse suprafete, pregatirea cainelui fiind complexa si completa din toate punctele de vedere.

Scop final:
– caini: sa avem caini echilibrati, educati, care sa faca o buna echipa cu stapinii – eficienta in orice moment de criza in care viata, integritatea fizica a stapinului este pusa in pericol! Astfel incit sa ne bazam pe ei in situatiile de criza reala! Caini de paza si protectie bine integrati in societate, fara sa prezinte un pericol pentru om decit in situatia apararii stapinului de infractori!
– stapinii: sa dobandeasaca cunostintele elementare de adevarat conductor al cainelui, sa faca o echipa excelenta cu cainele, sa fie capabil sa-si imbunatateasca performantele personale, sa poata eficientiza reactia, paza si protectia oferita de catre caine – doar din dragoste si respect pentru stapinul sau.

Teorie:
– prelucrarea Legislatiei in vigoare
– elemente de Anatomie, Fiziologie, Igiena, Zootehnie
– “bodylanguge”
– comunicarea nonverbala
– prezentarea teoretica a exercitiilor specifice
– pregatirea fizica si psihica a cainelui si handlerului.

Practica:
– crearea conditiilor ce necesita reactia cainelui de paza si protectie
– pregatirea cainelui si stapinului fizica si psihica
– exercitii practice pentru initierea, continuarea, intreruperea avertizarii sau / si atacului, la comanda.

Conditiide participare:
– cainele microcipat obligatoriu, vaccinat, deparazitat intern si extern, cu carnet de sanatate si NU din rasele prezentate la categoria 1 din OUG 55/2002, modificata si completata de LEGEA 60/2003.
– Propietarul cainelui sa fie major.
– cainii trebuie sa posede cunostinte minime de subordonare (disciplina de baza).
– echipament obligatoriu (accesorii).

In cadrul acestui curs, proprietarii vor lucra pe teren cu cainii lor sub stricta supraveghere a instructorilor de dresaj canin ai cursului, exercitiile fiind exemplificate si corectate de catre acestia, in maxima siguranta.
In timpul liber dintre sedinte, stapinii NU TREBUIE sa repete aceste exercitii. Doar in timpul cursului si doar in cadrul organizat si specializat oferit de catre RINGSTAR CLUB si instructorii sai stapinii au dreptul sa lucreze cu cainii exercitiile specifice!

Obligatoriu tinuta sportiva si atitudine pozitiva, calma, echilibrata si mai ales incredere in sine si cainele din echipa!
Rugam maxima seriozitate si mai ales responsabilitate!

Dresor canin – Lucian Ovidiu Radu, peste 20 de ani de experienta in pregatirea cainilor de paza si protectie, indeosebi caini pentru “real life” folositi in paza specializata pentru teren si cea personala. Bun cunoscator al naturii cainelui, psihologiei acestuia si al tehnicilor specifice acestui tip de antrenament prin care se stimuleaza, se motiveaza si se eficientizeaza cainele in paza si protectie reala.
Id facebook: Lucian Ovidiu Radu

Dresor Canin, Medic Veterinar, Arbitru chinolog – Brindusa Gheorghiu. Peste 20 de ani de experienta in dresajul sportiv al cainilor si competiile canine.
Cei ce doriti sa cunoasteti mai multe despre mine, Brindusa, puteti accesa site ul meu: www.golden-swan.ro sau pagina mea de facebook: Brindusa Gheorghiu (Golden Swan)

RINGSTAR CLUB: http://www.ringstarclub.ro/

 

September 19, 2014 · admin · No Comments
Posted in: 2014, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer, Noutati / News