Am devenit Arbitru Chinolog National ACHR pentru TSAC si BH!

Dragi prieteni, azi am terminat cu brio “un drum” început acum …. 15 ani 😁😉🥰 da, știu, nu prea m-am grăbit dar eu niciodată nu las o treaba neterminata. Mai bine mai târziu decât niciodată 😘 ieri, vineri – 21.06.2024 și azi, sâmbătă – 22.06.2024 mi-am susținut ultimul examen necesar pentru a deveni Arbitru ACHR de TSAC si BH, în fata unuia din cei mai dragi arbitri mie, Dl. Calin Ciora, în cadrul evenimentului organizat de ACMR, Clubul de Mondioring, la Ciorogarla – Ilfov. Îmi place al naibii de mult sa fiu alături de oamenii frumosi care își lucrează cainii și care își upgradeaza constant inteligenta emptionala prin ceea ce ne uneste in emotii, sentimente, simtiri. Si ma bucur c-am avut aceasta sansa în viata mea chinologica sportiva începuta in anul 2000 cu multele examene Bh absolvite de mine și elevii mei și apoi ca organizator de Examene de lucru și Responsabil examene dresaj canin ACHMB ❤️ . Azi trimit Colegiului de Arbitri ACHR documentația finala, au fost 7 caini la TSAC si 12 prezenți la BH și a fost tare frumos 🥳 Știu ca ma așteaptă un drum lung în care toți, absolut toți trebuie sa învățăm sa colaboram, sa ne susținem si sa fim la fel de buni precum Câinii noștri. Sa învățăm incontinuu unii de la alții.

Sunt foarte emoționată și da, sunt recunoscătoare tuturor celor ce mi-au dăruit din stiinta și profesionalismul lor, ce m-au susținut și m-au încurajat sa fiu eu însămi, Brindusa și Cainii.

Acum 15 ani am început acest drum nou de a deveni Arbitru de TSAC și Bh cu Lucian Sava și Kocsis Attila. Întotdeauna am avut susținerea lui Cristian Stefanescu. Robert Caraman este “fratele” meu. Am continuat cu Csiby Karoly, cu Lokodi Csaba Zsolt. Si am făcut “ultimul pas” cu Călin Ciora.

Nu puteam s-o las singura pe Ruxandra Ion 🤣🥰😘

Va mulțumesc tuturor! Sa punem mana pe lesa și sa trecem “la treaba” ❤️

July 4, 2024 · admin · No Comments
Posted in: 2024, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer, Noutati / News