Cu Ernesto in platoul de televiziune la DIGI ANIMAL WORLD – emisiune televizata pe 10, 11 iunie 2023

Brindusa si Ernesto in platoul de televiziune la DIGI ANIMAL WORLD

emisiune televizata pe 10, 11 iunie 2023

Lume, lume, am promis și eu întotdeauna ma țin de promisiuni 😇🥰😘 Ernesto este urmașul Dakotei, nu degeaba a venit asa … dintr-o data în familia noastră. Cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primim la împlinirea a 6 anisori ai lui Alinutzu Bogdănel ☺️😘🤩 “bucatica” noastră de câine cu suflet cât al Dakotei, cel care nu doar ne oblojeste rana din suflet produsa de pierderea Dakotei ci ne întregește și ne înnobilează sufletul!

Ernesto, la o luna de la sosirea în casa, sufletul și viata noastra, pe 30 mai 2023, isi continua mândru “drumul” în viața noastră frumoasa și plina de surprize, cel mai fain mesager al dragostei noastre inconmensurabile și responsabile pentru Caini.

Ieri am răspuns cu mare bucurie invitației lui Digi Animal World Ro și împreună cu Bogdan Uritescu am vorbit despre Handling, despre lumea noastră chinologica, despre pedigree, show urile canine, examene de lucru, despre dresaj, dragoste responsabila și dreptul la viata decenta. Despre drepturi și obligații din partea celor ce consimt sa devina “oarinte” de caine fie ca este adoptat sau cumpărat acesta. Despre ceea ce ar trebui sa fie o normalitate. Am plecat cu promisiunea din partea Adrianei ca ne vom revedea pentru ca trebuie împreună să luptam pentru Caini si Oamenii frumoși.

Cum a fost Ernesto în platoul de televiziune pentru prima data? Minunat, incredibil. Iubit de toți, mândru și curajos. Frumos. Perfect. Pentru ca noi doi, eu și Ernesto rezonam foarte bine, ne completam și ne susținem cu dragoste și respect. Asa ca în curând ne veți putea admira “pe sticla” cu aceeasi bucurie ca si la multele filmari cu Dakota! 

June 26, 2023 · admin · No Comments
Posted in: 2023, ERNESTO AMBER FLOWERS micul nostru Chihuahua / our sweet Chihuahua, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer, Noutati / News