2 CAC + 2 CACIB Constanta – Navodari 28, 29 mai 2022

Am avut deosebita onoare de a face parte din echipa organizatoare a Asociatiei Chinologice Metropolitne Bucuresti a acestui deosebit week end chinologic competitional de frumusete national si international si sa particip activ la popularizarea raselor pure de caini de vanatoare si educatia populatiei. 

Luna mai ne-a adus multa bucurie de viata in suflet. Alaturi de Oamenii frumosi “din spatele” cainilor de rasa pura (obligatoriu cu pedigree), am petrecut 2 week end uri minunate. Unul in Bucuresti, pe terenul de rugby din Complexul Sportiv Tei (14, 15.05.2022) si al doilea pe Stadionul Flacara din Navodari Constanta (28, 29.05.2022).
In aceste doua week end uri am reusit cu ajutorul celor ce iubesc ca si noi responsabil Cainii si rasele pure de caini, sa organizam 8 competitii chinologice de frumusete nationale si internationale. La Constanta i-am ajutat pe colegii si prietenii nostri de la Asociatia Chinologica Hobby Constanta.
Lumea noastra chinologica pe care o iubim si o pretuim, datorita careia suntem mai buni si mai frumosi ca Oameni. Avem cei mai buni profesori de viata, Cainii. Ceea ce facem noi inseamna umanitate, dragoste, respect, sacrificiu, stiinta, selectie si ameliorare, reproducere responsabila, bunastare, viata plina fizic, psihic, emotional. Inseamna cainii cu pedigree (obligatoriu) sanatosi si frumosi, adusi pe lume de crescatori – membri ACHR responsabili, stapini ce-si asuma alegerea si “construiesc” impreuna, responsabil, cu veterinarii, dresorii de caini atestati, frizerii canini (groomeri).
Pentru ca in spatele fiecarui astfel de caine sta o “armata” de Oameni frumosi si un Om frumos care incearca sa faca tot ce-i sta in putinta sa fie fericit si sanatos impreuna cu cainele sau, respectind legile statului roman si regulamentele chinologice ACHR – FCI.
Ne-am bucura sa vizionati si clipurile noastre video, acolo va povestim si va aratam “pe viu” cine suntem, ce facem si ce ne dorim de la societatea romaneasca.
Din dragoste si pasiune responsabile pentru Caini!

La multi ani, Antonia!

October 30, 2022 В· admin В· No Comments
Posted in: 2022, Noutati / News