DAKOTA este noua CAMPIOANA A ROMANIEI LA VETERANI!

 ❤                  DAKOTA este noua CAMPIOANA A ROMANIEI LA VETERANI!

DAKOTA is the new VETERAN ROMANIAN CHAMPION!

 

In week end ul 16, 17 iulie 2022, am participat cu “DAKOTA” CH E`TIMEEA GOLDEN SWAN VOM HAUS DAS FREUDE, la 8 ani si 5 luni, la cele 3 competitii chinologice de frumusete organizate de catre ASOCIATIA CHINOLOGICA SEMPER FIDELIS PRAHOVA in Parcul Bucov. Rezultatele au fost cu adevarat emotionante si ne-au bucurat foarte mult!

CAC 16.07.2022: EXC 1, CACV, BEST VETERAN OF BREED, BEST OPPOSITE SEX Arbitru MAITE GONZALBO (ES) 

CACIB 16.07.2022: EXC 1, CACV, BEST VETERAN OF BREED, BEST OPPOSITE SEX si LOC 3 BEST VETERAN IN SHOW, Arbitru MOLNAR ZSOLT (Ro)

CACIB 17.07.2022: EXC 1, CACV, BEST VETERAN OF BREED, BEST OPPOSITE SEX, Arbitru ZLATKO JOJKIC si LOC 3 BEST VETERAN IN SHOW, Arbitru MAITE GONZALBO (ES) 

Pentru ca … ❤ mea. Sufletul meu, iubita mea … dacă cineva pe lumea asta ma adora și sufletul meu se regăsește oglindit întrutotul…. este DAKOTA mea, puiul meu promis mie de Oana Virga încă de la naștere, acum 8 ani si 5 luni. Echilibrul meu, frumoasa mea, uriașa mea blinda și iubitoare. Sufletul meu pereche … în ea ma găsesc și ma regăsesc. Și ma bucur ca acest week end l-am petrecut doar cu ea, pentru ea. Și pentru ca toată lumea trebuie sa învețe ce este un DOG GERMAN ADEVARAT. Sa aibă speranța și încredere ca se pot străbate ani și ani împreună, la rău și mai ales la bine, cu o dragoste și o împlinire imposibil de egalat de oameni… mulțumesc, Dakota, ca existi! Te iubesc, te ador, vreau sa traim veșnic împreună ❤🧡💛💚💙💜🤎🤍❤

July 20, 2022 · admin · No Comments
Posted in: 2022, Noutati / News