HANDLING Competitional – Cursul meu de dresaj canin de primavara 2022 – la RINGSTAR CLUB

HANDLING Competitional – Cursul meu de dresaj canin de primavara,

 2022 – la RINGSTAR CLUB

Va invit la cursul meu de dresaj canin pe care il sustin de mai mult de un deceniu, cu drag si respect pentru ceea ce inseamna “Maria sa, Cainele” si Omul frumos din “spatele sau”, stapinul. CURSUL meu DE HANDLING – SESIUNEA DE PRIMAVARA 2022 numit si “Scoala Bunelor maniere”, va incepe  simbata, 26 febr 2022, in locul binecunoscut si adorat de toti cateii, Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB din Bucuresti.

Cursul este dedicat tuturor celor ce doresc sa invete CE IMPLICA PREGATIREA si PREZENTAREA CAINELUI LA COMPETIILE CHINOLOGICE DE FRUMUSETE. Voi preda regulamentele lumii noastre chinologice, totul despre arbitri, handleri, caini. Anatomie, fiziologie, psihologie, zootehnie, tehnici de dresaj bazate pe atentia, concentrarea si totala implicare a echipei Om Caine, prin dragoste si respect, miscare si zimbete, cintec. Programa scolara imi apartine in exclusivitate, este de mine conceputa in anul 2008 si continuu imbunatatita. Pentru ca este foarte important sa pregatim fizic si psihic cainele inainte de competitii, in timpul si dupa competitii. De fapt a echipei OM CAINE. Sta in puterea fiecarui stapin, prin frumusetea unica a dragostei responsabile pentru cainele sau, sa invete ce trebuie sa faca ca sa-si inscribe cainele la competitii, cum sa-si pregateasca cainele si cum sa si-l prezinte in fara arbitrilor chinologi de frumusete astfel incit sa accentueze calitatile prietenului sau necuvintator. Si daca are emotii prea mari care il impiedica sa evolueze in ring acele citeva minute de prezentare, macar sa stie ce sa ceara celor ce-si asuma titulatura de handler.
Cursul se desfasoara pe durata a 12 sedinte si costa 350 euro. Doar in week end ne vom intilni, in fiecare zi de simbata si duminica pe parcursul a 6 saptamini. Primele doua sedinte sunt de teorie asadar in week end ul 26 – 27 febr 2022, incepem la 10.30 si stam in jur de 1h 30 min la fiecare sedinta (fara caini, cu carnetele de notat, mobile etc).
Pentru urmatoarele 5 week end uri (cu exceptia primului week end din luna iulie in care avem doar teorie), cele 10 sedinte practice incep la ora 10 si dureaza Iin jur de 1 h 30 min.

Cainii trebuie sa fie clinic sanatosi, deparazitati, vaccinati, microcipati.

Stapinii trebuie sa vina cu inima deschisa si dorinta de a invata ce este mai bine si frumos pentru el si cainele sau, sa faca miscare. De aceea tinuta sportiva este obligatorie, imbracamintea adecvata lucrului cu cainele, incaltaminte rezistenta si adaptata lucrului pe iarba dar si pe asfalt, borseta obligatoriu plus alte citeva accesorii de lucru necesare despre care vom vorbi la sedintele teoretice.

Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB ne asigura tot ceea avem nevoie pentru a recrea conditiile de show: in primul rind spatiul extrem de generos si variat (outdoor si indoor), gazon, beton, sala cu mocheta, oglinzi, muzica, obstacole, stare de bine, incredere, siguranta ca suntem printre “cainari” si pentru Caini. Locatia se afla pe Soseaua de Centura Bucuresti, intre podul de la Otopeni si rondul de la Mogosoaia, pe o suprafata de aproape 4 hectare de padure, totul amenajat dupa standarde europene astfel incit sa putem desfasura orice curs sau examen de lucru din cadrul sporturilor canine.
Obligatoriu se va purta masca si se vor respecta regulile de prevenire si combatere a pandemiei cu Coronavirus.

Pentru inscrieri va rog sa trimiteti mesaj pe adresa de email:

Handlingcubrindusalaringstar@gmail.com

Rog seriozitate,
Va astept!

February 9, 2022 · admin · No Comments
Posted in: 2022, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer, Noutati / News