HANDLING EXPOZITIONAL Cursul meu de dresaj canin de iarna nov – dec 2020 la Ringstar Club

HANDLING EXPOZITIONAL Cursul meu de dresaj canin de iarna

nov – dec 2020 la Ringstar Club

Cursul meu de dresaj canin pe care il sustin de peste 10 ani! Cu drag si respect pentru ceea ce inseamna “Maria sa, Cainele” si Omul frumos din “spatele sau”, stapinul ce-l adora si face tot ce este nevoie pentru El, pentru ei, va anunt ca simbata, 7 nov 2020, incep CURSUL DE HANDLING – SESIUNEA DE VARA, “Scoala Bunelor maniere”. in locul deja adorat de toti cateii, Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB din Bucuresti.

Cursul este dedicat tuturor celor ce doresc sa invete CE IMPLICA PREGATIREA si PREZENTAREA CAINELUI LA EXPOZITIILE CHINOLOGICE DE FRUMUSETE in expozitiile chinologice de frumusete. Voi preda regulamentele lumii noastre chinologice, despre arbitri, handleri, caini, anatomie, fiziologie, psihologie, zootehnie, dupa programa scolara de mine conceputa, pregatita in exclusivitate. Pregatirea fizica si psihica a cainelui inainte de expozitii, in timpul si dupa expozitii. A echipei OM CAINE. Si multe alte informatii importante. Sta in puterea fiecarui stapin, prin frumusetea unica a dragostei pentru cainele sau, sa invete ce trebuie sa faca la expozitii, cum sa-si pregateasca cainele si cum sa si-l prezinte in fara arbitrilor chinologi de frumusete. Si daca are emotii prea mari macar sa stie ce sa ceara celor ce-si asuma titulatura de handler.

Cursul se desfasoara pe durata a 12 sedinte si costa 250 euro. Doar in week end ne vom intilni, in fiecare zi de simbata si duminica pe parcursul a 6 saptamini. Primele doua sedinte sunt de teorie asadar in week end ul 7 – 8 nov 2020, incepem la 10.30 si stam in jur de 2 ore in fiecare zi.

Pentru urmatoarele 5 week end uri (cu exceptia primului week end din luna decembrie), cele 10 sedinte practice incep la ora 11 si dureaza aproximativ o ora si jumatate fiecare sedinta.

Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB ne asigura tot ceea ce este nevesar sa recreem conditiile de expozitie, in primul rind spatiul extrem de generos si variat (outdoor si indoor), gazon, beton, sala cu mocheta, oglinzi, muzica, obstacole, stare de bine, incredere, siguranta ca suntem printre “cainari” si pentru Caini.

Obligatoriu se va purta masca si se vor respecta regulile de prevenire si combatere a pandemiei cu Coronavirus.

Pentru inscrieri va rog sa trimiteti mesaj pe adresa de email: goldenswankennel@gmail.com

Rog seriozitate,

Va astept!

October 29, 2020 · admin · No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer