HANDLING EXPOZITIONAL Curs dresaj canin de toamna – 2017

HANDLING EXPOZITIONAL Curs dresaj canin de toamna – 2017


CLICK! NEW! Poze sedinta 3 si 4 practica!

CLICK! NEW! Poze penultima sedinta!

CLICK! NEW! Poze ultima sedinta!

CLICK! NEW! POZE DIN SEDINTA DE RECUPERARI!

Startul se da pe 14 oct 2017 (simbata) la Scoala de dersaj canin RINGSTAR CLUB. Incepem cu primele doua sedinte teoretice, incepind cu ora 10.00 pe durata a aproximativ 4 ore. In aceste prime doua sedinte vom invata ce inseamna expozitiile chinologice de frumusete, cainele dpdv fizic, psihic, “intelectual” precum si tehnicile de dresaj ce ne vor ajuta nu doar sa fim cei mai frumosi ci sa ne cunoastem cit mai bine noi, Oamenii si ei, complementarii nostri, Cainii. Incepind cu duminica, 15 oct 2017, ne vedem cu cainii la teren pentru prima sedinta practica.

Inscrierile se fac pe adresa mea de email: goldenswankennel@yahoo.com, astept mailurile voastre. In emailul pe care il trimiteti va rog sa va prezentati si pe dv, pe prietenul necuvintator precum si tot e iubiti la el sau nu agreati; ceea ce va doriti si … niciodata sa nu ziceti niciodata!
Se va lucra in week end (simbata si duminica) de la ora 11.00 si doar o zi pe saptamina, in nocturna, miercuri – seara, de la ora 19.30. Indoor si outdoor. Scoala de dresaj Ringstar Club beneficiaza de toate aceste utilitati ce ne vor ajuta sa pregatim cainele pentru expozitiile ce se tin si afara (pe iarba, asflat) dar si in interior, in Sali.
Program sedinte practice (zece la numar): 15, 18, 21, 22, 25, 28, 29 oct, 1, 4, 5 nov. Pe 11 nov 2017 ne intilnim la sedinta speciala dedicata recuperarilor.
Durata: 12 sedinte , aproximativ o ora si jumatate fiecare sedinta. Cost 210 euro.

Locatie: RINGSTARCLUB – Adresa: spatiu nou cu multe terenuri si sala mare, cabanuta si terasa, foarte incapator si mai potrivit pentru prietenii nostri necuvintatori.  Este zona verde, impadurita, cu un spatiu de cazare de peste 1000 m2, cu sala de dresaj si “day – care” are interior de 300m2, un teren de dresaj de 3000m2, parcare, nocturna si alte facilitati. Adresa este Sos. Odaii nr. 6, sect. 1 Bucuresti, pe centura noua a Bucurestiului, intre Otopeni si rond Mogosoaia, linga blocurile ANL.
Cursul se tine in sala (indoor) dar si afara (outdoor), putind recrea astfel orice conditie expozitionala. Avem gazon sintetic in sala precum si oglinzi extreme de eficiente in propria evaluare.

Totul despre cursul meu: programa scolara imi apartine in totalitate, este creata dupa cunostintele si experienta mea profesionala ca dresor, mediv veterinar, arbitru chinolog de frumuste. Aceast program de lucru este accesibil tuturor stapinilor indiferent de virsta (copiii de preferat dupa 10 – 14 ani si doar insotiti) si oricarui caine (cu virsta de cel putin 3,2 luni) fiind adaptata la cerinta si necesitatea fiecarei echipe “om – caine” in parte. Schema de lucru teoretica si practica sunt concepute de catre mine asa cum consider c-ar trebui abordat acest subiect extrem de important nu doar pentru activitatea chinologica, pentru selectie si ameliorarea raselor, ci si pentru fericirea stapinului si bunastarea prietenului necuvintator, Cainele. Este vorba despre armonia si frumusetea acestei echipe unice “Stapin – caine”. Vreau ca toti stapinii sa intre in comuniune cu cainii lor, astfel sa simta cu adevarat ceea ce simt acestia: sa traiasca, sa vibreze, sa oboseasca si sa asude, sa simta emotiile succesului alaturi de “copiii” lor, Cainii.

Acest curs este unul putin mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, da, similara uneia dintr-un concurs de dans. Acest curs inseamna multa rabdare si eleganta, inseamna tandem, inseamna comuniune perfecta intre handler si cainele sau, inseamna cei 7 ani de acasa ai cainelui transpusi intr-o prezentare in ringul de concurs menita sa impresioneze publicul si arbitrii. Body language, zimbet, bucurie de viata! Locatia cursului ofera avantajul de a putea lucra in sala si afara, pe diverse suprafete, pregatirea cainelui fiind complexa si completa din toate punctele de vedere. De aceea ma bucur ca la acest curs al meu, a carui programa scolara imi apartine in exclusivitate, am avut, de-a lungul celor 8 ani, caini veniti alaturi de stapinii sai si pentru socializare, educare, dresaj domestic.
Scop final:
– caini: sa avem caini echilibrati, educati, care sa faca o buna echipa cu handlerii lor, astfel incat sa se poata prezenta cu succes in expozitiile canine. – oameni: sa dobandeasaca cunostintele elementare de chinologie, chinotehnie, crestere, ameliorare, selectie, handling, sa faca o echipa buna cu cainele, sa fie capabile sa-si imbunatateasca performantele personale si sa poata pune in valoare calitatile cainelui sau.
Teorie:
– prelucrarea Regulamentului Expozitional ACHR,  elemente de Anatomie, Fiziologie, Igiena, Zootehnie (expozitii, arbitri)
– “bodylanguge”, comunicarea nonverbala.
– prezentarea teoretica a exercitiilor specifice.
– pregatirea fizica si psihica a cainelui si handlerului.
Practica:
– crearea conditiilor organizatorice a concursurilor si arbitrajelor
– pregatirea cainelui fizica si psihica pentru show
– tinuta fizica, psihica si vestimentara a handlerului.
– exercitii practice pentru evaluarea dentitiei si muscaturii
– exercitii practice pentru inspectarea, palparea, examinarea cainelui static si in miscare
– miscarea in ring
– evaluarea statica a cainelui finalizata cu pozitia de prezentare specifica
– accentuarea calitatilor fenotipice si comportamentale si minimalizarea usoarelor defecte raportate la standardul rasei.
Conditii de participare:
– cainele microcipat
– de preferat cainii sa nu fi tercut prin experiente traumatizante anterioare (in acest caz voi face o re-evaluare si il vom recupera plecind de la tarele respective). Pentru cei foarte tineri (peste 3,2 luni), sa aiba schema de vaccinare completa, deparazitare interne si externa.
– se accepta un singur handler pe teren pentru acelasi caine.
– un handler nu poate participa cu mai mult de un caine.
In cadrul acestui curs, proprietarii vor lucra pe teren cu cainii lor sub stricta supraveghere a mea exercitiile fiind exemplificate, initiate si corectate de catre mine. In timpul liber dintre sedinte, handlerii au obligatia sa repete aceste exercitii initiate in vederea “fixarii” reflexelor dorite eu doar initiindu-le la curs. Sunt bineveniti ca spectatori ceilalti membri ai familiei si prietenii acestora, dar nu in numar foarte mare.
Obligatoriu tinuta sportiva si atitudine pozitiva, plina de bucurie de viata si mai ales incredere!
Cei ce doriti sa cunoasteti mai multe despre mine, Brindusa, puteti accesa site ul meu:
www.golden-swan.ro sau pagina mea de facebook: Brindusa Mariana Gheorghiu (Golden Swan)
Rog maxima seriozitate,
Dr. medic veterinar Gheorghiu Brindusa
Arbitru Chinolog National, www.ach.ro
Instructor dresaj canin atestat de ACHR
Secretara Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti, www.achmb.com
Vicepresedinta Chinotehnica a Clubului National “Dac Moloss Club”
Crescatoarea canisei cu recunoastere nationala “Golden Swan”, www.golden-swan.ro

October 5, 2017 · admin · No Comments
Posted in: Uncategorized