HANDLING Expozitional – cursul meu de dresaj canin de primavara al anului 2017

HANDLING Expozitional – cursul de primavara al anului 2017

CLICK! NEW! POZE CURS!Totul despre cursul meu: programa scolara imi apartine in totalitate, este creata dupa cunostintele si experienta mea profesionala, accesibila tuturor stapinilor, adaptata la cerinta si necesitatea fiecarei echipe “om – caine” in parte. Schema de lucru teoretica si practica sunt concepute de catre mine asa cum consider c-ar trebui abordat acest subiect extrem de important nu doar pentru activitatea chinologica, pentru selectie si ameliorare ci si pentru fericirea stapinului si bunastarea prietenului necuvintator, Cainele intrucit este vorba de armonia acestei echipe unice “Stapin – caine”. Vreau ca toti stapinii sa traiasca, sa vibreze, sa oboseasca si sa asude, sa simta emotiile succesului alaturi de “copiii” lor, CainiiJ
Locatie: RINGSTARCLUB – Adresa: spatiu nou, mult mai incapator si mai potrivit pentru prietenii, in cea mai moderna si speciala Scoala de dresaj din Romania!
Acest curs este unul putin mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, similara uneia dintr-un concurs de dans. Acest curs inseamna multa rabdare si eleganta, inseamna tandem, inseamna comuniune perfecta intre handler si cainele sau, inseamna cei 7 ani de acasa ai cainelui transpusi intr-o prezentare in ringul de concurs menita sa impresioneze publicul si arbitrii. Body language, zimbet, bucurie de viata! Locatia cursului ofera avantajul de a putea lucra in sala si afara, pe diverse suprafete, pregatirea cainelui fiind complexa si completa din toate punctele de vedere. De aceea ma bucur ca la acest curs al meu, a carui programa scolara imi apartine in exclusivitate, am avut, de-a lungul celor 6 ani, caini veniti alaturi de stapinii sai si pentru socializare, educare, dresaj domestic.


January 17, 2017 · admin · No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer