HANDLING Expozitional – cursul de primavara al anului 2017

HANDLING Expozitional – cursul de primavara al anului 2017

CLICK! NEW! POZE CURS!Startul se da pe 4 febr 2017 (simbata) la RINGSTAR CLUB cu primele doua sedinte teoretice, incepind cu ora 10.00 pe durata a aproximativ 4 ore, cu ajutorul Asistentului de Instructor dresaj canin atestat ACHR, LUCIAN OVIDIU RADU.
Inscrierile se fac pe adresa mea de email: goldenswankennel@yahoo.com, astept mailurile voastre.
Se va lucra in week end de la ora 10.30 si doar doua zile de miercuri – seara, de la ora 20.00, indoor si outdoor.
Program sedinte practice (zece la numar): 5, 11, 12, 15, 18, 19, 22, 25, 26 februarie 2017 si 4 martie 2017. Pe 5 martie 2017 se fac recuperarile.
Fiecare sedinta de week end incepe de la ora 10.30 am. Miercurea – doar doua zile de miercuri in program (in nocturna) incepe la ora 20.00.
Totul despre cursul meu: programa scolara imi apartine in totalitate, este creata dupa cunostintele si experienta mea profesionala, accesibila tuturor stapinilor, adaptata la cerinta si necesitatea fiecarei echipe “om – caine” in parte. Schema de lucru teoretica si practica sunt concepute de catre mine asa cum consider c-ar trebui abordat acest subiect extrem de important nu doar pentru activitatea chinologica, pentru selectie si ameliorare ci si pentru fericirea stapinului si bunastarea prietenului necuvintator, Cainele intrucit este vorba de armonia acestei echipe unice “Stapin – caine”. Vreau ca toti stapinii sa traiasca, sa vibreze, sa oboseasca si sa asude, sa simta emotiile succesului alaturi de “copiii” lor, CainiiJ
Locatie: RINGSTARCLUB – Adresa: spatiu nou, mult mai incapator si mai potrivit pentru prietenii nostri necuvintatori. Va vom astepta intr-o zona verde, impadurita, cu un spatiu de cazare de peste 1000 m2, cu sala de dresaj si “day – care” are interior de 300m2, un teren de dresaj de 3000m2, parcare, nocturna si alte facilitati. Va astept in Sos. Odaii nr. 6, sect. 1 Bucuresti, centura noua a Bucurestiului, intre Otopeni si rond Mogosoaia. Cursul se tine in sala (indoor) dar si afara (outdoor), recreand astfel orice conditie expozitionala.
Durata: 12 sedinte , aproximativ o ora si jumatate fiecare sedinta, Cost 150 euro
Acest curs este unul putin mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, similara uneia dintr-un concurs de dans. Acest curs inseamna multa rabdare si eleganta, inseamna tandem, inseamna comuniune perfecta intre handler si cainele sau, inseamna cei 7 ani de acasa ai cainelui transpusi intr-o prezentare in ringul de concurs menita sa impresioneze publicul si arbitrii. Body language, zimbet, bucurie de viata! Locatia cursului ofera avantajul de a putea lucra in sala si afara, pe diverse suprafete, pregatirea cainelui fiind complexa si completa din toate punctele de vedere. De aceea ma bucur ca la acest curs al meu, a carui programa scolara imi apartine in exclusivitate, am avut, de-a lungul celor 6 ani, caini veniti alaturi de stapinii sai si pentru socializare, educare, dresaj domestic.
Scop final:
– caini: sa avem caini echilibrati, educati, care sa faca o buna echipa cu handlerii lor, astfel incat sa se poata prezenta cu succes in expozitiile canine. – oameni: sa dobandeasaca cunostintele elementare de chinologie, chinotehnie, crestere, ameliorare, selectie, handling, sa faca o echipa buna cu cainele, sa fie capabile sa-si imbunatateasca performantele personale si sa poata pune in valoare calitatile cainelui sau.
Teorie:
– prelucrarea Regulamentului Expozitional ACHR – elemente de Anatomie, Fiziologie, Igiena, Zootehnie (expozitii, arbitri)
– “bodylanguge”, comunicarea nonverbala.
– prezentarea teoretica a exercitiilor specifice
– pregatirea fizica si psihica a cainelui si handlerului.
Practica:
– crearea conditiilor organizatorice a concursurilor si arbitrajelor
– pregatirea cainelui fizica si psihica pentru show
– tinuta fizica, psihica si vestimentara a handlerului.
– exercitii practice pentru evaluarea dentitiei si muscaturii
– exercitii practice pentru inspectarea, palparea, examinarea cainelui static si in miscare
– miscarea in ring
– evaluarea statica a cainelui finalizata cu pozitia de prezentare specifica
– accentuarea calitatilor fenotipice si comportamentale si minimalizarea usoarelor defecte raportate la standardul rasei.
Conditii de participare:
– cainele microcipat
– de preferat cainii sa posede cunostinte minime de subordonare sau sa nu fi tercut prin experiente traumatizante anterioare (in acest caz voi face o re-evaluare). Pentru cei foarte tineri (peste 3 luni), sa aiba schema de vaccinare completa, deparazitare interne si externa.
– se accepta un singur handler pe teren pentru acelasi caine. – un handler nu poate participa cu mai mult de un caine.
In cadrul acestui curs, proprietarii vor lucra pe teren cu cainii lor sub stricta supraveghere a mea si a ajutorului de instructor, exercitiile fiind exemplificate, initiate si corectate de catre mine. In timpul liber dintre sedinte, handlerii au obligatia sa repete aceste exercitii initiate in vederea “fixarii” reflexelor dorite. Sunt bineveniti ca spectatori ceilalti membri ai familiei si prietenii acestora, dar nu in numar foarte mare.
Obligatoriu tinuta sportiva si atitudine pozitiva, plina de bucurie de viata si mai ales incredere!
Cei ce doriti sa cunoasteti mai multe despre mine, Brindusa, puteti accesa site ul meu:
www.golden-swan.ro sau pagina mea de facebook: Gheorghiu Brindusa (Golden Swan)
Rog maxima seriozitate,
Dr. medic veterinar Gheorghiu Brindusa
Arbitru Chinolog National, www.ach.ro
Instructor dresaj canin atestat de ACHR
Secretara Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti, www.achmb.co
Vicepresedinta Chinotehnica a Clubului National “Dac Moloss Club”
Crescatoarea canisei cu recunoastere nationala “Golden Swan”, www.golden-swan.ro


January 17, 2017 · admin · No Comments
Posted in: Uncategorized