Cursul meu de dresaj canin de toamna HANDLING EXPOZITIONAL oct 2016

CLICK! NEW! Poze sedinte INDOOR!

CLICK! NEW! Poze sedintele 9 si 10!

CLICK! NEW! Poze ultima sedinta!

Startul s-a dat pe 15 oct 2016 (simbata) la RINGSTAR CLUB cu primele doua sedinte teoretice, incepind cu ora 10.00 pe durata a aproximativ 4 ore, cu ajutorul Asistentului de Instructor dresaj canin atestat ACHR, LUCIAN OVIDIU RADU.

9 caini: DOG ARGENTINIAN, ROTTWEILER, 3 GOLDENI RETRIEVER, BICHON HAVANEZ, COPOI ARDELENESC, BOSTON TERRIER, BIEWER TERRIER!

 

Totul despre cursul meu: programa scolara imi apartine in totalitate, este creata dupa cunostintele si experienta mea profesionala, accesibila tuturor stapinilor, adaptata la cerinta si necesitatea fiecarei echipe “om – caine” in parte. Schema de lucru teoretica si practica sunt concepute de catre mine asa cum consider c-ar trebui abordat acest subiect extrem de important nu doar pentru activitatea chinologica, pentru selectie si ameliorare ci si pentru fericirea stapinului si bunastarea prietenului necuvintator, Cainele, armonia acestei echipe unice.

Locatie: RINGSTARCLUB – Adresa: spatiu nou, mult mai incapator si mai potrivit pentru prietenii nostri necuvintatori. Va vom astepta intr-o zona verde, impadurita, cu un spatiu de cazare de peste 1000 m2, cu sala de dresaj si “day – care” are interior de 300m2, un teren de dresaj de 3000m2, parcare, nocturna si alte facilitati. Va astept in Sos. Odaii nr. 6, sect. 1 Bucuresti, centura noua a Bucurestiului, intre Otopeni si rond Mogosoaia. Cursul se tine in sala (indoor) dar si afara (outdoor), recreand astfel orice conditie expozitionala.


Acest curs este unul putin mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, similara uneia dintr-un concurs de dans. Acest curs inseamna multa rabdare si eleganta, inseamna tandem, inseamna comuniune perfecta intre handler si cainele sau, inseamna cei 7 ani de acasa ai cainelui transpusi intr-o prezentare in ringul de concurs menita sa impresioneze publicul si arbitrii. Body language, zimbet, bucurie de viata! Locatia cursului ofera avantajul de a putea lucra in sala si afara, pe diverse suprafete, pregatirea cainelui fiind complexa si completa din toate punctele de vedere. De aceea ma bucur ca la acest curs al meu, a carui programa scolara imi apartine in exclusivitate, am avut, de-a lungul celor 6 ani, caini veniti alaturi de stapinii sai si pentru socializare, educare, dresaj domestic.

In cadrul acestui curs, proprietarii vor lucra pe teren cu cainii lor sub stricta supraveghere a mea si a ajutorului de instructor, exercitiile fiind exemplificate, initiate si corectate de catre mine. In timpul liber dintre sedinte, handlerii au obligatia sa repete aceste exercitii initiate in vederea “fixarii” reflexelor dorite. Sunt bineveniti ca spectatori ceilalti membri ai familiei si prietenii acestora, dar nu in numar foarte mare.

Obligatoriu tinuta sportiva si atitudine pozitiva, plina de bucurie de viata si mai ales incredere!

September 24, 2016 В· admin В· No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer