CURS ul meu de dresaj canin DE HANDLING EXPOZITIONAL august 2016 la RINGSTAR CLUB dresaj canin

HANDLING Expozitional:

cursul de vara al anului 2016 sustinut de catre subsemnata

CLICK! NEW! Sedinta indoor!
CLICK! NEW! Sedinta 1o!
CLICK! NEW! Sedinta 11!

CLICK! NEW! Sedinta 12!

CLICK! NEW! Sedinta de recuperari!

Cainii dragi din acest curs: Ciobanesc Caucazian, Boxer, Dog German, Bulldog Englez, Rottweiler, Cane Corso, Shiba Inu, Akita Inu, Setter Gordon, Labrador


cu ajutorul Asistentului de Instructor dresaj canin atestat ACHR, LUCIAN OVIDIU RADU

Doar la Scoala de dresaj RINGSTAR CLUB – Adresa: spatiu nou, mult mai incapator si mai potrivit pentru prietenii nostri necuvintatori. Va vom astepta intr-o zona verde, impadurita, cu un spatiu de cazare de peste 1000 m2, cu sala de dresaj si “day – care” are interior de 300m2, un teren de dresaj de 3000m2, parcare, nocturna si alte facilitati.
Va astept in Sos. Odaii nr. 6, sect. 1 Bucuresti, centura noua a Bucurestiului, intre Otopeni si rond Mogosoaia.

 

Acest curs este unul putin mai special intrucit pregateste cainii pentru expozitiile chinologice nationale si internationale de frumusete, dar in acelasi timp ofera sansa unica stapanului sa se cunoasca pe sine si pe cainele sau, in ipostaza de pereche, similara uneia dintr-un concurs de dans. Acest curs inseamna multa rabdare si eleganta, inseamna tandem, inseamna comuniune perfecta intre handler si cainele sau, inseamna cei 7 ani de acasa ai cainelui transpusi intr-o prezentare in ringul de concurs menita sa impresioneze publicul si arbitrii. Body language, zimbet, bucurie de viata! Locatia cursului ofera avantajul de a putea lucra in sala si afara, pe diverse suprafete, pregatirea cainelui fiind complexa si completa din toate punctele de vedere. De aceea ma bucur ca la acest curs al meu, a carui programa scolara imi apartine in exclusivitate, am avut, de-a lungul celor 6 ani, caini veniti alaturi de stapinii sai si pentru socializare, educare, dresaj domestic.

 

July 19, 2016 · admin · No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer