Munca mea: SEMINAR de PREGATIRE BH si TEST DE SOCIABILITATE

Pe data de 14 si 15 mai 2016, incepind cu ora 10.00, in calitate de reprezentant al ACHMB, am organizat
SEMINAR DRESAJ de PREGATIRE BH si TEST DE SOCIABILITATE
 

 
Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti organizeaza la RINGSTAR CLUB – Scoala de dresaj canin, SEMINAR DE PREGATIRE EXAMEN BH SI TEST DE SOCIABILITATE SI APTITUDINI CANINE sustinut de LUCIAN SAVA, Instructor dresaj canin de Specialitate si Arbitru de lucru ACHR.
Pentru prima data in Romania!
DATA: 14 si 15 mai 2016, incepind cu ora 10.00.
TEMATICA: PRELUCRAREA REGULAMENTELOR ACHR DE EXAMINARE BH SI TEST DE SOCIABILITATE SI TEHNICI DE PREGATIRE PRACTICA (dresaj) A EXERCITIILOR PE INTELESUL TUTUROR. In vederea sustinerii examenelor de Bh si Test de Sociabilitate organizate in intreaga Romanie.
Locatie: RINGSTAR CLUB, Sos. Odaii, nr. 6 sect.1Bucuresti
Coordonate GPS: 44.522963, 26.032150
Lista seminaristilor (toti au primit Diploma de Participare):
 
 
Despre LUCIAN SAVA:
“M-a întrebat un copil: „Ce să mă fac când o să fiu mare?”. Iar eu i-am răspuns: „Ce vrei tu, doar să-ți placă meseria pe care ți-o alegi!”. Și i-am oferit și o explicație: „Atunci când pasiunea și dăruirea se îmbină cu strădania și seriozitatea, lucrurile nu pot ieși decât bune”. Sunt Lucian Sava, am 37 de ani, iar de 20 de ani dresez câini. De-a lungul anilor am lucrat în Turcia, în Olanda și în România. Prin natura meseriei, am fost la zeci de examene de IPO, atât ca participant, cât și ca instructor coordonator. Am obținut titlul de campion național la multiple competiții și, totodată, am participat la numeroase concursuri internaționale, unde am avut rezultate meritorii. Am reprezentat cu succes Romania la Campionatul Mondial FCI, unde am obținut locul 72 mondial.Nelipsit din peisajul competițional de dresaj canin, sunt membru ACHR încă din 1995.Invitația Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti mă bucură mult și aș dori să urez succes tuturor concurenților! ” Lucian Sava
 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.928321817191393&type=1&l=a0b9009f48
 
CLICK! MATERIALE 1
 
CLICK! MATERIALE 2
 
CLICK! MATERIALE 3
 
CLICK! MATERIALE 4
 
CLICK! MATERIALE 5
 
CLICK! MATERIALE 6
 
 

May 16, 2016 · admin · No Comments
Posted in: 2016, Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer, Noutati / News