SEMINAR de PREGATIRE BH si TEST DE SOCIABILITATE

Pe data de 14 si 15 mai 2016, incepind cu ora 10.00, in calitate de reprezentant al ACHMB, am organizat

SEMINAR DRESAJ de PREGATIRE BH si TEST DE SOCIABILITATEAsociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti organizeaza la RINGSTAR CLUB – Scoala de dresaj canin, SEMINAR DE PREGATIRE EXAMEN BH SI TEST DE SOCIABILITATE SI APTITUDINI CANINE sustinut de LUCIAN SAVA, Instructor dresaj canin de Specialitate si Arbitru de lucru ACHR.

Pentru prima data in Romania!
DATA: 14 si 15 mai 2016, incepind cu ora 10.00.
TEMATICA: PRELUCRAREA REGULAMENTELOR ACHR DE EXAMINARE BH SI TEST DE SOCIABILITATE SI TEHNICI DE PREGATIRE PRACTICA (dresaj) A EXERCITIILOR PE INTELESUL TUTUROR. In vederea sustinerii examenelor de Bh si Test de Sociabilitate organizate in intreaga Romanie.
Locatie: RINGSTAR CLUB, Sos. Odaii, nr. 6 sect.1Bucuresti
Coordonate GPS: 44.522963, 26.032150
Lista seminaristilor (toti au primit Diploma de Participare):
Seminaristii ce vin cu cainii trebuie sa aiba asupra lor: carnet de sanatate inregistrat in RECS, cainele microcipat, deparazitat intern si extern recent, vaccinat anual; lesa, zgarda, borseta, minge, saculetz (optional), recompense taiate mic, castron de apa, apa plata (avem sursa de apa potabila dar este bine sa evitam eventualele probleme digestive). Cainii NU trebuie sa fie hraniti in dimineata fiecarei zile din week end, sa fie clinic sanatosi si cu stapinii echipati sportiv, cu multa rabdare si dorinta de colaborare:)

PROGRAMUL SEMINARULUI DE DRESAJ – PREGATIRE BH si TEST DE SOCIABILITATE din 14 si 15 mai 2016:
Cateii sa fie clinic sanatosi
- Femelele sa nu fie in perioada de calduri sau gestatie/alaptare
- Sa fie echipati corespunzator – lesa, zgarda, recompensa, pungi
- Sa asigure un spatiu (cusca, masina) pentru perioadele de repaus ale cainelui
- Cateii sa nu primeasca mancare in ziua seminarului sau in ziua anterioara seminarului dupa ora 15.00 (mancarea sa o aduca la seminar).
Stapinii: tinuta sportiva si incaltaminte sportive, comoda, adaptata oricarei conditii meteo, sapca etc. Borseta, recompense taiate marunt, fara inele, bratari, ceasuri sau alte podoabe care se pot agata si rupe.

Program:
Sambata:
10.00 – deschidere seminar, prezentare participanti – stil de lucru si nivel
11.00 – discutii pe baza celor prezentate
- examenul BH – prezentare, regulament
- testul de sociabilitate – prezentare, regulament
13.45 – pauza de masa (va rugam sa va asigurati pachet)
14.00 – tehnica de lucru (atentie, pozitie de baza, mers la picior)
16.00 – exercitii practice cu participantii (atentie, pozitie de baza, mers la picior)

Duminica:
10.00 – tehnica de lucru (intoarceri, sezi, culcat, chemari), exercitii practice cu participantii
12.00 – examenul BH si TEST DE SOCIABILITATE – metodica de arbitraj (pe ce se pune accent, depunctari)
- greseli frecvente in dresaj
- etapizarea exercitiilor
13.45 – pauza de masa (va rugam sa va asigurati pachet).
14.00 – exercitii practice cu participantii (intoarceri, sezi, culcat, chemari)

Vom avea o bicicleta, un bidon cu pietre ptr zgomot sau un tomberon cu capac de table (nu avem voie foc de arma), o umbrella, 4 conuri de marcaj, marker ptr table, cititorul de cip.
Va asteptam pe toti cei ce v-ati inscris si ati primit confirmarea de participare de la noi!

Despre LUCIAN SAVA:
“M-a întrebat un copil: „Ce să mă fac când o să fiu mare?”. Iar eu i-am răspuns: „Ce vrei tu, doar să-ți placă meseria pe care ți-o alegi!”. Și i-am oferit și o explicație: „Atunci când pasiunea și dăruirea se îmbină cu strădania și seriozitatea, lucrurile nu pot ieși decât bune”. Sunt Lucian Sava, am 37 de ani, iar de 20 de ani dresez câini. De-a lungul anilor am lucrat în Turcia, în Olanda și în România. Prin natura meseriei, am fost la zeci de examene de IPO, atât ca participant, cât și ca instructor coordonator. Am obținut titlul de campion național la multiple competiții și, totodată, am participat la numeroase concursuri internaționale, unde am avut rezultate meritorii. Am reprezentat cu succes Romania la Campionatul Mondial FCI, unde am obținut locul 72 mondial.Nelipsit din peisajul competițional de dresaj canin, sunt membru ACHR încă din 1995.Invitația Asociatiei Chinologice Metropolitane Bucuresti mă bucură mult și aș dori să urez succes tuturor concurenților! ” Lucian Sava

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.928321817191393&type=1&l=a0b9009f48

INSCRIERI direct la SECRETARIATUL ACHMB din Str. Grigore Alexandrescu nr. 47, Bucuresti, Sector 1 sau pe email: a.metropolitanabucuresti@yahoo.ro.

www.achmb.com la CONTACT

PARTICIPAREA GRATUITA PENTRU MEMBRI ACHMB / ACHR, Locuri limitate la lucrul cu cainii (membri ACHMB vor avea intiietate). Locuri nelimitate pentru participarea fara caine.

Toti cei ce se inscriu au datoria morala sa se si prezinte iar daca sunt nevoiti sa-si schimbe programul in week end ul seminarului au si obligatia morala sa anunte din timp.

DATA LIMITA DE INSCRIERE: duminica, 8 mai 2016.

Cainii ce vor participa vor fi toti inregistrati in RECS, deparazitati si vaccinati. Stapinii, handlerii, vor avea tot ce este necesar in vederea asigurarii confortului cainelui lor si bunei desfasurari a antrenamentelor (lesa, zgarda, chinga, ham, minge, mincare, tag, borseta, cushca etc.). Tinuta sportiva, multa rabdare, atentie si intelegere.
De citit REGULAMENTE ACHR:

Regulament BH (virsta minima 15 luni):

TEST DE SOCIABILITATE (pentru toti cainii, cu sau fara pedigree, virsta minima 12 luni) http://www.ach.ro/regulamente/TEST%20DE%20SOCIABILITATE%2015.09.2015.pdf

Totul din dragoste responsabila pentru caini!
Brindusa Gheorghiu si Lucian Sava
www.achmb.com

May 16, 2016 · admin · No Comments
Posted in: Uncategorized