JUNIOR DOG TRAINER – tainele dresajului pe intelesul copiilor

JUNIOR DOG TRAINER – tainele dresajului pe intelesul copiilor

Prima sesiune iulie – august 2014 la RINGSTAR CLUB

COPILUL – cel mai bun dresor al cainelui, cainele – cel mai bun prieten al copilului!

NOUL NOSTRU PROIECT DE DRESAJ CANIN la RINGSTAR CLUB!

CAINELE CU SI PENTRU COPIL – prieteni pe vecie:)

NEW! CLICK! Poze cu primul nostru curs!

Felicitari, ANAIS si INGHEMAR!



Acest curs este dedicat tuturor copiilor cu virsta de pina in 12 anishori ce au caine acasa si vor sa invete cu ajutorul nostru sa-l dreseze si sa se joace cu el, sa fie cu adevarat cei mai buni prieteni:) Si parintilor ce au inteles cit de important este sa-si creasca copilul si sa-l ajute sa se creeze cu adevarat un adult responsabil cu ajutorul de neinlocuit al CAINELUI – CEL MAI BUN PRIETEN NECUVINTATOR AL OMULUI.

Durata: pe perioada vacantei de vara, INCEPIND DE MARTI, 29 IULIE 2014 SI JOI, 31 IULIE 2014, ORELE 11.00, TIMP DE 10 SEDINTE, PRET PROMOTIONAL: 100 euro. O sedinta dureaza cam o ora (depinde de copiii implicati in acest curs si minunatii lor insotitori). Sedintele se vor desfasura doar in aceste doua zile astfel incit familiile sa se reuneasca in week end si sa-si petreaca timpul liber impreuna, sa repete si sa terminam pina in luna septembrie cind va incepe scoala.

 

Simbata, 26 iulie si duminica 27 iulie incepem si cursul de HANDLING, ora 14.00. Va asteptam pe voi, participantii Cursului nostru de JUNIOR DOG TRAINER sa venii, sa ne cunoastem si sa va prezentam minunata locatie a Scolii de dresaj canin RINGSTAR CLUB.
Contact: email: juniordogtrainer@yahoo.com, tel: 0722409361 Brindusa, 0723966137 Lacramioara

Acest curs special de dresaj este sustinut de subsemnata, in calitate de Instructor dresaj canin, Dr. medic veterinar si Arbitru chinolog national si de prietena si colega mea, Lacramioara Rotaru in calitate de Psiholog si Instructor dresaj canin:)

 

Cerinte: Ai un copil minunat si un caine care sa devina “oglinda” familei? Va asteptam la RINGSTAR CLUB sa va invatam copiii sa-si dreseze cainele! JOC si VOIE BUNA:)

 

JUNIOR DOG TRAINER

Despre noi! Cine suntem noi si mai ales de ce ne-am trezit sa organizam acest curs?

 

Eu, Brindusa, am 39 de ani si dintotdeauna am iubit cainii. Nu am avut mare parte de ei decit pe “furate”, la tara, cu cainii din curtea bunicilor mei si cu teckelitza verisoarei mele, iubita mea LADY, cu care am copilarit aproape 16 ani. In Clasa a 4 a am avut primul caine in apartament, pentru scurt timp, virsta noastra frageda, viata grea dinaintea anilor 89, ideile preconcepute despre cainele in apartament si tot asa, au scurtat drastic existent acelui caniche in viata mea.

In Clasa a 10 ea viata mea s-a schimbat, m-am renascut, am retrait bucuriile copilariei mele, am invatat sa iubesc, sa respect, sa fiu eu insami, sa fiu responsabila, sa ma autoeduc si astfel sa fiu eu, Brindusa de acum BAGHERA, primul eu dog german pentru care am plins si mi-am implorat parintii sa-l adoptam, pentru care am muncit si mi-am cistigat cu drag existenta si mincarica pentru el. Am invatat sa tin lesa in mina inca din prima clipa si am pashit in lumea minunata, incredibila a dresajului canin. Olimpica in toti anii de gimnaziu, premianta mai toti anii de scoala, mare amatoare si iubitoare de arta si frumos, de sport, de literatura, de filme si tot ceea ce inseamna un izvor nesecat de energie si bucurie de viata. Apoi a venit SWAN in viata mea … Titica, Hanna, Ina … Dakota … si multi, multi caini care au trecut cu drag prin viata mea, pe care i-am invatat si de la care am invatat sa iubesc viata si frumosul. Anii au trecut, din 1991 am reusit sa ma definesc ca si personalitate, sa-mi gasesc menirea pe acest pamint, sa iubesc si sa sufar ca un caine, sa vad toata tara si mai citeva alte tari tot datorita cainilor. Cainii sunt VIATA mea, sunt evadarea mea, echilibrul meu. Iubesc copiii si sunt copil in fiecare moment al existentei mele Cei mai buni dresori sunt copiii, ei stiu sa “vorbeasca” fara prea multe cuvinte, insa o fac mult mai clar si mai exact decit multi adulti care au uitat ce inseamna simplitatea, adaptarea, spontaneitatea, semnele, mimica fetei, autocontrol, dorinta, perseverenta, energie pozitiva, creatoare si multe multe alte astfel de “bucati” din puzzle lul numit OM.  Despre mine puteti sa cititi mai multe pe site ul meu, www.golden-swan.ro.

 

Despre Lacramioara, trebuie tot eu sa graiesc poate pentru ca Lara, asa cum o striga cei mai buni prieteni ai ei, copiii, la cei 36 de anishori ai sai, vrea sa va arate cit de frumosi si ce izvor de energie creatoare si revigoranta pentru intreaga familie curge lin, pentru totdeauna, in sufletele si trupurile copiilor, indiferent de virsta lor. Si ea, ca si mine, se ocupa de educarea canina (nu-i place cum suna dresaj), in familii, de peste 15 ani. Eu sunt tare mindra de colega si prietena mea, Lacramioara. Ma laud cu ea si o voi face de fiecare data cu mare bucurie si mai ales respect.

Lacramioara este un copil, un copil frumos si cult, simplu dar complex, care a avut si ea sansa sa-si gaseasca menirea pe acest pamint. Cainii si copiii! Instructor de dresaj ca si mine, atestata fiind de ACHR, Lacramioara este si psiholog aflat in continua perfectionare. Isi sustine masteratul in bransa si urmeaza studii postuniversitare de specialitate. Voluntar la “Crucea rosie”, am avut sansa sa ii multumesc lui Dzeu ca suntem si sa existam, ca stim cine suntem si ce putem tocmai mergind cu ea in lumea copiilor … Lacramioara a colaborat cu multe fundatii si este implicata in multe proiecte de educare a copiilor cu sau fara necesitati speciale. Dragostea vietii ei sunt ciobanestii germani.  Cu toate acestea Lacramioara este o “Lizuca”, are in viata ei pe TOCI, o mica “Patrocle”, un teckel cu par sarmos cu care a facut multe vizite la gradinite, scoli si alte locatii cu copiii minunati, TOCI fiind unul dintre cei mai minunati caini folositi pentru a introduce si a ghida COPILUL in aceasta lume minunata a cainilor, a naturii! Si cum oamenii frumosi aduc bucurie de viata si lumina in jurul lor, pina si MUSHI – MUSHI, pisica ei, a fost coterapeut in cabinet. Lacramioara iubeste plimbarile in aer liber, miscarea cu bicicleta si trotineta, cartile, desnele animate, filmele mute

 

De ce acest curs? Pentu ca toti copiii sunt minunati si doresc sa se joace si sa fie ascultati de cainele familiei, pentru ca parintii isi doresc copiii fericiti si plini de energie creatoare alaturi de prietenul lor necuvintator, CAINELE.  Pentru ca parintii sunt prea obositi sau prea prinsi de lupta cotidiana de supravietuire astfel ca impreuna putem sa creem un fel de “scoala de vara” la RINGSTAR CLUB, mai speciala: JUNIOR DOG TRAINER.

Invatam copiii sa foloseasca elegant, manierat si cu maxima eficienta lesa si zgarda, sa “vorbeasca” cu cainele lor, sa se joace, sa execute comenzi precum “Sezi”, “Culcat”, “aici”, sa se comporte civilizat in aceasta societate nebuna, nebuna, nebuna, poate asa cum putini adulti o fac cu adevarat Copiii pot fi o mare sursa de inspiratie INEPUIZABILA pentru noi toti, ii ajutam sa se descopere si sa se simta utili, sa devina responsabili fara insa sa uite sa fie copiii cu adevarat si sa se bucure de copilaria lor.



Va asteptam!


Brindusa si Lacramioara

Multumim RINGSTAR CLUB – Robert Caraman!

July 9, 2014 · admin · No Comments
Posted in: Instructor dresaj canin atestat / Dog trainer